Bewertungen von Home Sushi Den Haag

Neue Beurteilungen

5.0
Kees Hiep
12 August 2022
Esma
5 August 2022

Perfect! Super snel bezorgd en heerlijk zoals altijd

anoniem
31 Juli 2022

Super lekker, snel en niet te ingewikkeld allemaal. sashimi salade echt mega lekker (en betaalbaar)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esma
30 Juli 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten.

Loes
28 Juli 2022
Frederieke
8 Juli 2022
Esma
6 Juli 2022

Top! Zowel de sushi als de snelle en vriendelijke bezorger.

Malika
22 Juni 2022
Jo
11 Juni 2022
Joris
4 Juni 2022

Heerlijk, en ruim op tijd bezorgd

Joep
2 Juni 2022

Perfect

Lydia de Grijff
28 Mai 2022

Heerlijke versgemaakte sushi en op tijd klaar

Lisa R. Marshall
16 Mai 2022

Absolutely the best, most authentic, freshest, tastiest sushi in The Hague, hands down. I have tried all the rest and can say that Home Sushi really, in all its simplicity, provides a far better sushi experience than all those trendy upstarts with their mango and mayonnaise that continue to traumatize the sushi mat and the discerning palette. Bravo Home Sushi for keeping it real. Five stars.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R
1 Mai 2022

Het was weer erg lekker

Maher
15 April 2022

Beste Sushi in Den Haag! Bedankt weer!

M.N. Malik
28 MĂ€rz 2022
Esmé
24 MĂ€rz 2022

Sowieso altijd mega snel! En erg lekker..Ik heb al een aantal keer besteld en is nog nooit tegengevallen :)

Astrid
26 Februar 2022
Kirk Green
20 Februar 2022

First time ordering from here and it's only 200m from my front door! Really good sushi. Very fresh, rice was still slightly warm so obviously made to order and not taken form the fridge, and the sashimi melted in the mouth.

Tim
11 Februar 2022

Home Sushi slaagt er in om telkens weer erg lekkere sushi te maken. Heerlijk vers, maar wat ook een ontzettende lekkere en goede gemaakte rijst valt ons keer op keer op. Volgens kenners van sushi is de rijst eigenlijk het belangrijkste. Hulde Home Sushi!

26 Januar 2022
Wanda
23 Januar 2022

Heerlijke sushi en snel bezorgd. Sommige bakjes waren gekanteld tijdens vervoer wat maakte dat o.a. de dragon roll wat rommelig aankwam en wakame salade in de tas had gelekt. Maar dat deed niet af van de smaak!! Superlekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eveline
22 Januar 2022

Prima kwaliteit. Sahimi was heerlijk. Fijn dat er bij elk gerechtje wat edamame boontjes bij zaten en wakame zeewier.

Esmé
22 Dezember 2021

Sowieso supersnelle bezorging, binnen 30 had ik mijn heerlijke sushi! Heerlijk gegeten, ik kom zeker terug..

Anoniem
17 Dezember 2021

Heerlijke verse en warme sushi,

Keanu Linkers
16 Dezember 2021

Sushi was best lekker maar had 2 stukjes graat in m'n zalm sashimi. Verder was de bestelling een half uur later dan geschat/aangegeven.

Kim
12 Dezember 2021
Loes
10 Dezember 2021

Presentatie van de sushi was minder, sommige rolletjes waren uit elkaar gevallen, doordat de rijst minder strak was opgerold. Was daardoor ook probleem bij het oppakken. Smaak was goed

Maher
28 November 2021

Zonder twijfel de beste sushi van Den Haag, geloof mij ik heb bijna alle zaken geprobeerd! Ik bestel liever hier dan dat ik uiteten. Chef heeft integriteit, altijd lekker hier en snelle bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Francis
13 November 2021

Bestel er regelmatig. Vandaag was de rijst van de sushi voor het eerst totaal niet lekker. Zonde!

Frietman
12 November 2021

Vele bestellingen werden gedaan en steeds was de kwaliteit van het bestelde uitstekend en de bezorging punctueel en vriendelijk. Velen hebben ons suggestie opgevolgd om ook bij Home Sushi te bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
9 November 2021

Wederom weer erg lekker.

Cas
30 Oktober 2021

Lekkere sushi en snel geleverd.

Oxi
15 Oktober 2021
Paulien
13 Oktober 2021

Lekkere gerechten, stond ruim op tijd klaar.

Bert
9 Oktober 2021

Bezorging kwartier later dan gepland. Ondanks dat samen met de kinderen heerlijk genoten van de sushi en onverwacht zaten er 2 extra drankjes bij de bestelling!

Loes
19 September 2021

Zoals altijd goede kwaliteit

Wouter
10 September 2021
Nijmanhugo
29 August 2021
Jan ten Hoor
22 August 2021

Wederom heerlijke sushi en sashimi. In Den Haag wel echt een van de beste en meest constante sushi.

Noud
20 August 2021

Super lekker!

Loes
20 August 2021

De garnalen en inktvis waren niet goedgebakken, het vet droop eraf. Jammer de sushi was weer prima

Irene
14 August 2021

Heerlijke sushi en salade

Jo
6 August 2021

Verse, handmade sushi.

Phinn James Bonte
31 Juli 2021

Altijd vers, lekker en heel betaalbaar.

Jop
22 Juli 2021

Heerlijke verse sushi. Goed van prijs.

Fleur
20 Juli 2021

Heerlijke sushi, snelle levering en veelzijdig aanbod!

Chahida
18 Juli 2021

Heerlijk! Lekker vers! Top service, vriendelijk en kreeg gratis drinken bij!

Anoniem
11 Juli 2021

Erg lekker, goede prijs-kwaliteitverhouding

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kees
8 Juli 2021
Kees
19 Juni 2021
Loes
12 Juni 2021

Altijd erg lekker en goed verzorgd

mihaelaghinea10@gmail.com
4 Juni 2021

Super lekkere sushi en bijgerechten !!!Echt een aanrader!!!!! En nog gratis drinken ook SUPER!!!!!

Y.
18 Mai 2021
FRIETMAN
10 Mai 2021

Vele bestellingen zijn hieraan vooraf gegaan en steeds was de kwaliteit van het bestelde uitstekend en de bezorging punctueel en vriendelijk. Velen hebben ons advies opgevolgd om ook bij Home Sushi te bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nikki
10 Mai 2021

Eerste keer hier besteld maar zeker niet de laatste keer! Heerlijke betaalbare sushi!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sa
26 April 2021

Heerlijke verse sushi!

Cecile
19 April 2021

Heel goed en heerlijke sushi. 👍👍👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ralph
14 April 2021

Very fast delivery, again super tasty and good quality sushi

Anna
10 April 2021

Het was weer heerlijk! Echt goede sushi.

Mara Happee
7 April 2021
Anoniem
1 April 2021
Jooh
28 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten, echt fantastische kwaliteit sushi!

Carin
27 MĂ€rz 2021

De sushi was wat laat (20 min) maar wat hebben wij heerlijk gegeten!! Alles zo smaakvol en vers. Hier gaan we zeker vaker bestellen😄

Kim
15 MĂ€rz 2021

Goeie kwaliteit en vriendelijke service

August
14 MĂ€rz 2021

Het was heerlijk, snel en goed. De enige die de bonen en wakame er standaard bij doen. Heerlijk! Favoriete sushi!

Dorota
7 MĂ€rz 2021
Ralph
23 Februar 2021

Very good quality sushi! Taste and look are both exceptional!

Julie De Widt-Bakker
23 Februar 2021

Op tijd en lekker!! Fles wijn zeer gewaardeerd

Ralph
15 Februar 2021
Cj
15 Februar 2021
Elize
11 Februar 2021

SĂșper lekker 😋

Dewi Li
8 Februar 2021

Dit is de beste sushi in de buurt. De sushi is van hele goede kwaliteit en mooi verpakt. De service is ook 10/10. Zodra de bestelling geplaatst is wordt er meteen aan gewerkt en is het heel snel klaar. Ik raad deze plek zeker aan om sushi te halen!

Noud
29 Januar 2021

Was echt top!

Rachida
28 Januar 2021

Top !!! Net als altijd

Corina
25 Januar 2021

The best takeaway sushi in town. They're very quick, the sushi is fresh and delicious!

Hans
8 Januar 2021

Zeer positief verrast! De sushi was erg lekker en vers, met goede kwaliteit vis. De chef heeft duidelijk de juiste kennis, want de sushi was op de juiste manier gesorteerd (je eet sushi in volgorde van fris naar vet). Ook werd er netjes sojasaus, wasabi en ingelegde gember meegeleverd. En dat alles voor een nette prijs!

Karima
24 Dezember 2020

Lekker

Juno
22 Dezember 2020
Cheyenne
16 Dezember 2020

Lekkere sushi! Aardige mensen!

Anoniem
12 Dezember 2020

De smaak was goed, alleen de presentatie van de sushi vond ik niet zo mooi. Er lag veel door elkaar. Jammer

Jooh
30 November 2020

Heerlijke sushi, we hebben echt genoten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cecile
15 November 2020

Niet duur en lekker. Altijd wat extra in de box😊

Loes
14 November 2020

Het was wederom erg lekker. Ook onze gasten vonden het top

Freek
11 November 2020
Paola
8 November 2020
Katja
6 November 2020

Heerlijke en betaalbare sushi en sashimi, aardige mensen achter de toonbank en een of meer gratis blikjes drinken afhankelijk van hoeveel je bestelt.

Edwin
28 Oktober 2020

Bestelling netjes op tijd klaar, en heerlijke sushi! Echt een aanrader.

Paola
20 Oktober 2020
Frietman
18 Oktober 2020

Kwaliteit nog steeds uitstekend, bezorging op tijd en vriendelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paola
10 Oktober 2020
Soesma
10 Oktober 2020

Hey was heerlijk volgende week bestel ik weer.

Smaakpapil
27 September 2020

Was weer goede kwaliteit alleen sushi door elkaar gehusseld door vervoer denk ik

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

N. Dijkstra
10 September 2020

Wederom lekkere sushi, kleine extraatjes zoals de edamame en Wakame bij de sushi, echt betaalbaar en hele snelle en aardige bezorger. Mijn favoriet na een lange dag werken!

Y.
31 August 2020
Cecile
28 August 2020

Vond de zalm sashimi niet vers en dus niet lekker. Weggegooid uiteindelijk

Es
28 August 2020
Boukje
24 August 2020

We bestellen hier vaker. Lekkere sushi, goede prijs en snel bezorgd

ARHS
24 August 2020
Paul S
23 August 2020
Koen
22 August 2020

Merendeel sushi was droog. Cola erbij en zeewier was prima.

Wendy
14 August 2020

Lekker sushi met goeie prijs-kwaliteitverhouding. Bezorg op tijd.

Maaike
12 August 2020

Goede service en nog veel belangrijker: heel lekker eten!

Jeroen van Schaik
4 August 2020

Wederom ToP!! Blij verrast met de extra drankjes en zure komkommers. âœŒđŸ»

Chris
24 Juli 2020

Voor een eerste keer is het altijd afwachten wat je krijgt. Heerlijke sushi. Kom zeker nog een keer.

Loes
17 Juli 2020

Geweldige sushi en bezorging. Vaker besteld bij home sushi nu met gasten bij ons, die de kwaliteit en smaak erg goed vonden en voortaan bij jullie gaan bestellen. Sorry voor de verwarring over de californiaroll, mijn fout en toch extra service van jullie. Mijn compliment voor de oplossing.

Peter
27 Juni 2020

Mooie complete kaart en alles heerlijk vers. En precies op tijd bezorgd!

Juno
7 Juni 2020
Tessa
24 Mai 2020

Sushi zat allemaal door elkaar en bezorging 1uur en 5 min geduurd ben ik niet gewend van jullie ! Eten sialen met folie zal beter zijn !

sofia
24 Mai 2020

hele fijne sushi

Joëlla Nava
22 Mai 2020

Sushi was zoals altijd lekker alleen miste ik mijn gratis drank.

Frietman E. E. E.
20 Mai 2020

Ondanks dat wij aanbiedingen van andere bedrijven krijgen, plaatsen wij regelmatig onze bestellingen bij Home Sushi en elk keer ervaren we dat de sushi producten van uitstekende kwaliteit zijn; ga zo voort.

Nina
19 Mai 2020

Goede kwaliteit wat ik van ze gewend ben, nu het bestellen anders gaat is het even wennen maar vakkundig snel en zeker niet duur en vers!! Ik ben fan

niet
12 Mai 2020

Lekker gegeten en zoals altijd snel bezorgd kunnen!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mani
1 Mai 2020

Verse, Lekker, snel, de beste sushi in de buurt!

Simone
25 April 2020

heerlijke sushi. Een puntje mijn tunamaki was een zalm maki geworden. Maar kwaliteit is erg goed.

Claudia
24 April 2020

Thanks for the very good quality, generous amounts and fast delivery! Will for sure order again!

Joe
22 April 2020

Was heerlijk

Martje
20 April 2020

1e keer sushi thuis laten bezorgen en het was zeer goed. Daarnaast vroeg ik om 1 item te vervangen en dat was ook keurig gedaan. Zeker voor herhaling vatbaar!

Loes
16 April 2020

Zowel de sushi als bezorging was goed. Voor herhaling vatbaar.

Ingeborg
3 April 2020
Bart
31 MĂ€rz 2020

This was AGAIN really the best sushi in town and probably even in NL . Fresh, well filled, great tastes and very good quality of the sashimi. Thx, Bart

Bart
30 MĂ€rz 2020

Sushi was heerlijk! Wel jammer dat er 2 fouten is onze bestelling zaten. 1 maal verkeerd geleverd en de loempia’s zaten er helemaal niet bij. Volgende keer beter

tessa
10 MĂ€rz 2020

Snel bezorgd en sushi was echt goed en mix goed gefrituurd !!!

Mathilda
24 Februar 2020

Lekker 😋

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frietman E. E. E.
17 Februar 2020

Goede kwaliteit, correcte bezorging

Mani
25 Januar 2020

Fresh, tasty, and fast! The best sushi place for home delivery in Den Haag!

TR
7 Dezember 2019

Heerlijke verse sushi!

Esther
6 Dezember 2019

Snelle en vriendelijke bezorging. We hebben genoten van de sushi!

Esmeralda
2 Dezember 2019

Eerste keer voor mij. Vers gemaakt. Ik kreeg zeeweer en soja boontjes als extra. Het was heerlijk ! Bezorging netjes op tijd. Volgende keer weer bij Home Sushi.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tajana Bersma
4 November 2019

Bestel altijd hier, heerlijke sushi!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

van den Heuvel
3 November 2019

koude snacks, en ruim een uur moeten wachten. Jammer niet gewend van jullie.

Mani
28 Oktober 2019

Fast, fresh, and delicious! Wat lekker!

Te
13 Oktober 2019

heerlijk gegeten zoals altijd. nette bezorging en op tijd.

Familie van Schaik
22 September 2019

Één keer per week een feestje op tafel! â€ïžđŸŁđŸ±

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra
17 September 2019

Lekkere sushi, was op afgesproken tijd klaar bij afhalen.

J. Vos Krabbendijke
16 September 2019

Meneer ik krijg steeds email van u wat betreft een bestelling,maar ik heb nog nooit iets besteld.Ik woon in Zeeland.Kijkt u dit eens na.Het is erg hinderlijk.Groeten Johan Vos.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mar
22 August 2019
Tess
28 Juli 2019

Altijd de beste sushi in Den Haag. Ik weet niet wat jullie doen maar het smaakt naar kwaliteit altijd een aanrader om bij jullie te bestellen, anders is het gewoon niet de moeite waard. 10/10 zou jullie overal aanraden.

Mar
19 Juli 2019
Astrid
15 Juli 2019

Fantastische sashimi zalm, beste sushi die ik op heb. Binnen 10 minuten in huis, wat een service!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tes
14 Juli 2019

Heerlijk zoals altijd

Louis
14 Juli 2019

Smaken prima, alleen kwam de helft van de sushi compleet uit elkaar gevallen aan. Alsof de bezorger onderweg iedere verkeersheuvel op volle snelheid over gesjeesd was. Van een fijne sushi ervaring wad daarom helaas geen sprake :-(. Heb nog een foto van hoe Ă©Ă©n van de bakjes eruit zag bij het openen.

Tim S.
11 Mai 2019

Je merkt dat hier veel aandacht wordt besteed aan de sushi. Het ziet er mooi uit, geen kleine hapjes maar mooie volle sushi. Heerlijk van smaak. Topzaak. We moesten wel wat langer wachten op belde bestelling.

Tajana Bersma
3 April 2019

Echt heel lekker! Snelle bezorging.

Lindy
9 Januar 2019

Heerlijke sushi en snelle bezorging. Kan niet beter!

Sandra
22 Dezember 2018

Heerlijke verse sushi!! Lekkere salade california al mag daar wat meer avodado en eitjes in..,maar verder echt super lekker gegeten!!!

Vi
21 November 2018

Snel, warm en lekker!!!!!