Beoordelingen van Home Sushi Den Haag

Recente recensies van Home Sushi Den Haag

5 sterren na 45 reviews

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom ToP!! Blij verrast met de extra drankjes en zure komkommers. ✌🏻

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor een eerste keer is het altijd afwachten wat je krijgt. Heerlijke sushi. Kom zeker nog een keer.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi en bezorging. Vaker besteld bij home sushi nu met gasten bij ons, die de kwaliteit en smaak erg goed vonden en voortaan bij jullie gaan bestellen. Sorry voor de verwarring over de californiaroll, mijn fout en toch extra service van jullie. Mijn compliment voor de oplossing.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie complete kaart en alles heerlijk vers. En precies op tijd bezorgd!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zat allemaal door elkaar en bezorging 1uur en 5 min geduurd ben ik niet gewend van jullie ! Eten sialen met folie zal beter zijn !

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

hele fijne sushi

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was zoals altijd lekker alleen miste ik mijn gratis drank.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat wij aanbiedingen van andere bedrijven krijgen, plaatsen wij regelmatig onze bestellingen bij Home Sushi en elk keer ervaren we dat de sushi producten van uitstekende kwaliteit zijn; ga zo voort.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit wat ik van ze gewend ben, nu het bestellen anders gaat is het even wennen maar vakkundig snel en zeker niet duur en vers!! Ik ben fan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en zoals altijd snel bezorgd kunnen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse, Lekker, snel, de beste sushi in de buurt!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi. Een puntje mijn tunamaki was een zalm maki geworden. Maar kwaliteit is erg goed.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thanks for the very good quality, generous amounts and fast delivery! Will for sure order again!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer sushi thuis laten bezorgen en het was zeer goed. Daarnaast vroeg ik om 1 item te vervangen en dat was ook keurig gedaan. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de sushi als bezorging was goed. Voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This was AGAIN really the best sushi in town and probably even in NL . Fresh, well filled, great tastes and very good quality of the sashimi. Thx, Bart

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk! Wel jammer dat er 2 fouten is onze bestelling zaten. 1 maal verkeerd geleverd en de loempia’s zaten er helemaal niet bij. Volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en sushi was echt goed en mix goed gefrituurd !!!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, correcte bezorging

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fresh, tasty, and fast! The best sushi place for home delivery in Den Haag!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging. We hebben genoten van de sushi!

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer voor mij. Vers gemaakt. Ik kreeg zeeweer en soja boontjes als extra. Het was heerlijk ! Bezorging netjes op tijd. Volgende keer weer bij Home Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel altijd hier, heerlijke sushi!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

koude snacks, en ruim een uur moeten wachten. Jammer niet gewend van jullie.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast, fresh, and delicious! Wat lekker!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten zoals altijd. nette bezorging en op tijd.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Één keer per week een feestje op tafel! ❤️🍣🍱

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, was op afgesproken tijd klaar bij afhalen.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meneer ik krijg steeds email van u wat betreft een bestelling,maar ik heb nog nooit iets besteld.Ik woon in Zeeland.Kijkt u dit eens na.Het is erg hinderlijk.Groeten Johan Vos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de beste sushi in Den Haag. Ik weet niet wat jullie doen maar het smaakt naar kwaliteit altijd een aanrader om bij jullie te bestellen, anders is het gewoon niet de moeite waard. 10/10 zou jullie overal aanraden.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sashimi zalm, beste sushi die ik op heb. Binnen 10 minuten in huis, wat een service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken prima, alleen kwam de helft van de sushi compleet uit elkaar gevallen aan. Alsof de bezorger onderweg iedere verkeersheuvel op volle snelheid over gesjeesd was. Van een fijne sushi ervaring wad daarom helaas geen sprake :-(. Heb nog een foto van hoe één van de bakjes eruit zag bij het openen.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je merkt dat hier veel aandacht wordt besteed aan de sushi. Het ziet er mooi uit, geen kleine hapjes maar mooie volle sushi. Heerlijk van smaak. Topzaak. We moesten wel wat langer wachten op belde bestelling.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker! Snelle bezorging.

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging. Kan niet beter!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!! Lekkere salade california al mag daar wat meer avodado en eitjes in..,maar verder echt super lekker gegeten!!!

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en lekker!!!!!