Beoordelingen van Home Sushi Den Haag

Recente recensies van Home Sushi Den Haag

5 sterren na 23 reviews

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, correcte bezorging

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fresh, tasty, and fast! The best sushi place for home delivery in Den Haag!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging. We hebben genoten van de sushi!

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer voor mij. Vers gemaakt. Ik kreeg zeeweer en soja boontjes als extra. Het was heerlijk ! Bezorging netjes op tijd. Volgende keer weer bij Home Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel altijd hier, heerlijke sushi!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

koude snacks, en ruim een uur moeten wachten. Jammer niet gewend van jullie.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast, fresh, and delicious! Wat lekker!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten zoals altijd. nette bezorging en op tijd.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Één keer per week een feestje op tafel! ❤️🍣🍱

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, was op afgesproken tijd klaar bij afhalen.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meneer ik krijg steeds email van u wat betreft een bestelling,maar ik heb nog nooit iets besteld.Ik woon in Zeeland.Kijkt u dit eens na.Het is erg hinderlijk.Groeten Johan Vos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de beste sushi in Den Haag. Ik weet niet wat jullie doen maar het smaakt naar kwaliteit altijd een aanrader om bij jullie te bestellen, anders is het gewoon niet de moeite waard. 10/10 zou jullie overal aanraden.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sashimi zalm, beste sushi die ik op heb. Binnen 10 minuten in huis, wat een service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken prima, alleen kwam de helft van de sushi compleet uit elkaar gevallen aan. Alsof de bezorger onderweg iedere verkeersheuvel op volle snelheid over gesjeesd was. Van een fijne sushi ervaring wad daarom helaas geen sprake :-(. Heb nog een foto van hoe één van de bakjes eruit zag bij het openen.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je merkt dat hier veel aandacht wordt besteed aan de sushi. Het ziet er mooi uit, geen kleine hapjes maar mooie volle sushi. Heerlijk van smaak. Topzaak. We moesten wel wat langer wachten op belde bestelling.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker! Snelle bezorging.

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging. Kan niet beter!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!! Lekkere salade california al mag daar wat meer avodado en eitjes in..,maar verder echt super lekker gegeten!!!

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en lekker!!!!!